Osallistumisohjeet

Tarkoituksena on kerätä Tampereen yliopistollisen sairaalan vastasyntyneiden teho-osastolle Nuppupeittoja pikkupotilaiden ja heidän vanhempiensa iloksi. Keräysaika on tästä hetkestä (marraskuu 2010) maaliskuun loppuun 2011, jonka jälkeen toimitan kaikki peitot Taysiin. Nyt ainakin alkuun peitot voi lähettää suoraan minulle (laita sähköpostia nuppupeitto2011@gmail.com niin saat osoitteeni, en viitsi sitä täällä kuuluttaa niille jotka eivät tietoa tarvitse;)) Voit lähettää enemmänkin peittoja kerralla, noudan peittopaketin postista jos ei mahdu laatikkoon:)
Itse asun Lempäälässä, ja ajattelin tästä oman kylän ja mahdollisesti Tampereen puolelta joistakin neuvoloista kysellä mahdollisuutta josko he auttaisivat keräyksessä toimimalla peittojen vastaanottopaikkoina. Tästä kuitenkin tietoa sitten myöhemmin kun saan asiaa eteenpäin.
Nyt kuitenkin polkaistaan käyntiin Nuppupeittokeräys Taysin vauvapotilaille, tule sinäkin mukaan ja kanna peittosi kekoon!;D

edit.18.1. Keräyslaatikko löytyy nyt Lempäälän neuvolasta! Peittoja saa edelleen lähettää myös postitse, osoitteeni saa sähköpostilla:)

edit. 7.2.11
Toinen keräyslaatikko on viety Tampereen Urheiluhierojakoululle (Viinikankatu 24). Edelleen peittoja saa postittaa, ja toinen keräyslaatikkohan on siellä Lempäälän neuvolassa:)