tiistai 16. marraskuuta 2010

Alkusanat

Sain idean aloittaa keräys, kun törmäsin blogiin jossa kerättiin peittoja Lastenklinikalle Helsinkiin. Tämäkin keräys on vielä hetken aikaa menossa, TÄSTÄ klikkaamalla pääset kurkkaamaan heidän projektinsa etenemistä ja vielä ehtii osallistuakin!:) Ensin ajattelin osallistua siihen keräykseen, mutta sitten mieleeni tuli että olisi kiva järjestää keräys "omalle" sairaalalle. Itselläni on kaksi lasta, joista kumpikaan ei ole sairaalahoitoa tarvinnut *koputtaa puuta*, mutta kuitenkin tuntuu tärkeältä saada auttaa ja ilahduttaa niitä pieniä, ja heidän vanhempiaan, jotka joutuvat elämänsä ensimmäiset päivät, viikot tai jopa kuukaudet viettämään sairaalassa.
Itse olen tähän mennessä ommellut kaksi peittoa, kuvaa en vielä ole saanut otettua mutta kuvaan ne pian ja laitan tännekin kuvan, kuten myös kaikista muistakin peitoista joita keräykseen tulee!:) Löydät Nuppupeittokeräyksen myös Facebookista, levittäkää sanaa;)

7 kommenttia:

 1. Ai kun kiva.Mulla on kolme nuppupeittoa puolivalmiina.Piti ne laittaa tuonne toiseen keräykseen,mutta lapset onkin nyt sairastaneet ja peittojen teko on jäänyt roikkumaan.Nythän ne saankin sitten "omaan sairaalaan" :)

  VastaaPoista
 2. Kun meidän kuopus oli vastasyntyneiden teho-osastolla TAYS:ssa tarkkailussa muutaman päivän viime vuonna, sai poika pienen peiton. Peitto saatiin sitten kotiin muistoksi. Se oli todella kiva lahja.

  VastaaPoista
 3. mahtavuutta. lisää vaan peittoja pienille nuppusille.

  VastaaPoista
 4. Meidän nelonen oli päivän Taysin teholla ja vuorokauden HUSin teholla, ei saanut nuppupeittoa, mutta hyvää hoitoa kylläkin. Voisin osallistua, mutta Tamperelaisena voisin toimittaa muuten kun postitse. :) Mahtavatko tykätä huonoa, jos yksittäisinä sinne vien suoraan jokusen peiton.

  VastaaPoista
 5. Kuulemma sinne aina silloin tällöin ihmiset vie peittoja, ja kyllä he mielellään ottavat vastaan:)

  VastaaPoista
 6. Tähän täytyy ehdottomasti osallistua! Kiitos kun viitsit järjestää keräyksen!

  VastaaPoista
 7. Hianoo, mukana. Kaksi kolmesta lapsesta ollut TAYSin teholla, ei tosin kuukausikaupalla. Hyvät muistot jäi, muuten niin karmeesta ajasta.

  VastaaPoista