lauantai 20. marraskuuta 2010

Ensimmäiset peitot


Ensimmäinen tekemäni peitto. Päällikangas puuvillaa, takakangas fleeceä. Kärpässieni-applikaatio velouria ja fleeceä.

Toisessa peitossa samat materiaalit kuin ensimmäisessäkin, kirahvit Tilda-puuvillaa.

Nyt vaan kaikki muutkin tekemään peittoja, täältäkin on lisää tulossa:) Niin joo, kun lähettelette minulle peittoja niin pankaa mukaan nimi tai nimimerkki, niin tiedän kenen nimen pistän kuvan yhteyteen:) Tai jos ette halua että peitosta laitetaan kuvaa, niin ilmoittakaa siitä.
Laitan peitoista kuvat myös Facebookiin.

Edit. Huom! Älkää jättäkö tälläsiä irtonaisia osia niinkuin tässä tekemässäni kärpässienipeitossa on! En ottanut huomioon sitä pointtia että ne saattaa jäädä letkuihin yms. kiinni:P Olin vaan ajatellut että kaikki terävät ja sellaset mihin vauva saattaa itsensä satuttaa, olis "kiellettyjä". Mutta hyvä kun on tarkkasilmäisiä ja vähän enemmän järkeä omaavia ihmisiä;D Joo, ompelen siis tuon "liehukkeen" tuosta kiinni varmuuden vuoksi, ja muistakaa te muut että ette jätä mitään roikkumaan:)

2 kommenttia:

  1. saako peitossa olla tollaisia irtonaisia osia?siis niikuin sienessä on. kun olen tuon toisen keräyksen yhteydessä ymmärtänyt että ne voivat tarttua letkuihin ja muihin vauvan liikkuessa ja aiheuttaa vahinkoa.

    VastaaPoista
  2. Hmmm... Enpäs muuten ole ihan varma:P Minä ymmärsin että sellaset jotka voi raapia vauvaa/joihin vauva voi jotenkin satuttaa itsensä, olis vaan "kielletty". No, helppohan tuo on tuosta kiinniittää, taidanpa tehdä niin, niin ei ainakaan käy mitään vahinkoja:)

    VastaaPoista